Joogahuone -sinua varten-

Meidän yhteinen hengähdyspaikka 

av6.jpg

av7.jpg

HaminJoogahuone muutti noin kuukausi sitten uusiin tiloihi Soramäkeen. Kaikki tapahtui hyvin äkkiä. Eteeni tuli tilaisuus, mistä en voinut kieltäytä. Sydän vain sanoi niin ja sydäntä on kuunneltava.  On uskallettava, jotta voi sanoa eläneensä. Muutoksiin liittyy monesti myös raskaita luopumisia, niin myös tähän. Mutta...  -Sydäntä on kuunneltava -

On ollut mahtavaa huomata, kuinka moni on löytänyt tiensä joogahuoneelle. Studiosta on tullut lyhyessä ajassa yhteinen olohuoneemme. Sinne tullaan rentoutumaan ja hakemaan hyvää oloa. Joka kerta, kun astun studioni ovesta sisään tunnen hyvän energian tulevan vastaan.  En koe tulevani töihin, vaan tunnen tulevani osaksi ihanaa yhteisöä. Jokaisesta asiakkaasta on tullut merkityksellinen ja tärkeä. Jokaisesta omana itsenään, kantaen mukanaan omaa historiaa. Toivon, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja hyväksytyksi omana itsenään. Se on tärkeää.

 


- JOOGAHUONEEN AVAJAISJUHLIA VIETETTIIN 23.9 -

Halusin toki juhlia näin isoa asiaa yhdessä asiakkaideni ja ystävieni kanssa. Päivä oli sanoin kuvaamattoman upea. Kaikki ne kukat ja lahjat mitä sain. Puhumattakaan kauniista sanoista joita minulle sanottiin, nämä jos mitkä ovat kultaakin kalliimpia. Korteissa oli niin ihania viestejä, että niitä lukiessani meni paketillinen nessuja. 

-Korvaamatonta-

Tässä muutamia kuvia päivältä 

av1.jpg
av2.jpg
av3.jpg
av4.jpg

" IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT"

Rakkaudesta lajiin vai rahan takii??

Mitä haluan tehdä isona? Tämä kysymys on noussut aina aika ajoin huulilleni. Onko tämä se työ mistä haluan jäädä aikanaan eläkkeelle?  Sairaanhoitajan työ on ollut osa elämmääni jo kohta neljäntoista vuoden ajan. Toisinaan enemmän ja toisinaan vähemmän siitä nauttien. Olen kuitenkin onnekas, että minulla on ja on aina ollut työ mihin mennä ja missä koen olevani hyvä. Toisaalta ainainen riittämättömyyden tunne alati muuttuvassa sairaalamaailmassa saa helposti hoitajan kuin hoitajan polvilleen. Sote, säästöt, sisäilmaongelmat, hoitajien vähentäminen....mitä näitä nyt kaikkea onkaan...Tätäkö oikeasti haluan? Olla osa tätä? Ja tähän kun lisätään kaikkien hoitajien mieltä hellivä asia: palkkaus. Tulen jälleen kerran kysymyksen äärelle..mitä OIKEASTI haluan tehdä isona??

Oman joogastudion avaaminen on ollut yksi parhaita asiotia elämässäni. Joka kerta, kun astun omaan pieneen joogahuoneeseeni tunnen olevani elossa, olevani minä jokaisella solullani. Saan tehdä asioita omalla tavallani. Saan tarjota sitä parasta osaamistani mitä minulla on ilman ulkopuolista osoittavaa sormea siitä, kuinka minun tulisi toimia.  Jokainen asiakaskohtaaminen on ainutlaatuinen ja merkityksellinen.  Ilon ja hymyn näkeminen ihmisten kasvoilla. Onnistumisten kokemusten osana oleminen. Oman terveyden ja hyvinvoinnin lisääminen. Näissä kaikissa on enemmän kuin onni olla mukana, osana matkassa, eräänlaisena oppaana.

Jokaisella meillä on omat vahvuutemme ja heikkoutemme. Toisaalta mitä on heikkous? Uskomalla itseensä käännämme ns. heikkoudet omaksi vahvuuksiksemme. Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja tarvitsee turvallisen ja tukea antavan ympäristön voidakseen olla oma vahva itsensä.  Antamalla hyväksyntää ja tilaa itselle, annamme sitä myös muille.  

Olen niin  kiitollinen jokaisesta kohtaamisesta studiollani. Niistä saan uskoa ja toivoa siihen mitä teen.

Olette jokainen osa matkaani,  matkaani kohti unelmaa.  KIITOS <3

Rakkaudesta lajiin <3 ei niinkään rahan takii <3 

 

- HAMI

 

 

Tervetuloa

USKALLETAAN UNELMOIDA JA TEHDÄ SEN ETEEN TÖITÄ

Mikä ihmeen Hamin Jooga? Kaiken takana olen minä Hanna-Mari. Oma intohimo urheiluun ja hyvään oloon on kuljettanut minua läpi elämäni. Jo pienestä pitäen haaveilin työstä terveyden parissa. Ammatti haaveet vaihtuivat lääkäristä liikunnan opettajaksi. No minusta tuli sitten vuonna 2003 sairaanhoitaja ja tätä työtä olenkin tehnyt valmistumisestani lähtien. Raskas työ vaatii veronsa ja jotain vastapainoa piti elämään saada, hikijumppa ei sitä enään  täysin tarjonnut. Keho ja mieli kaipasi jotain muuta. Jooga tuli elämääni noin kolmisen vuotta sitten. Näin jälkikäteen, kun mietin en pysty ymmärtämään miten olen pärnännyt ilman tätä?? Ilman joogaa. Mutta kaikella on aikansa ja paikkansa. Niin tälläkin. 

Nyt olen onnellien RYT 200h joogaopettaja ja minulla on oma pieni joogastudio missä saan toteuttaa unelmaani. Sitä unelmaa mikä sisälläni oli vähitellen kypsynyt. Uskalsin unelmoida, sanoa sen ääneen ja tehdä sen eteen töitä. 

Toivotan siis kaikki erittäin lämpimästi tervetulleiksi omaan pieneen studiooni. Tervetulleiksi osaksi minun unelmaani. 

Uskalletaan siis unelmoida ja tehdä sen eteen töitä

Hami

Soramäentie 31
15870 HOLLOLA
050 4321290
haminjooga@gmail.com
Y-tunnus: 2455660-1