Tervetuloa

USKALLETAAN UNELMOIDA JA TEHDÄ SEN ETEEN TÖITÄ

Mikä ihmeen Hamin Jooga? Kaiken takana olen minä Hanna-Mari. Oma intohimo urheiluun ja hyvään oloon on kuljettanut minua läpi elämäni. Jo pienestä pitäen haaveilin työstä terveyden parissa. Ammatti haaveet vaihtuivat lääkäristä liikunnan opettajaksi. No minusta tuli sitten vuonna 2003 sairaanhoitaja ja tätä työtä olenkin tehnyt valmistumisestani lähtien. Raskas työ vaatii veronsa ja jotain vastapainoa piti elämään saada, hikijumppa ei sitä enään  täysin tarjonnut. Keho ja mieli kaipasi jotain muuta. Jooga tuli elämääni noin kolmisen vuotta sitten. Näin jälkikäteen, kun mietin en pysty ymmärtämään miten olen pärnännyt ilman tätä?? Ilman joogaa. Mutta kaikella on aikansa ja paikkansa. Niin tälläkin. 

Nyt olen onnellien RYT 200h joogaopettaja ja minulla on oma pieni joogastudio missä saan toteuttaa unelmaani. Sitä unelmaa mikä sisälläni oli vähitellen kypsynyt. Uskalsin unelmoida, sanoa sen ääneen ja tehdä sen eteen töitä. 

Toivotan siis kaikki erittäin lämpimästi tervetulleiksi omaan pieneen studiooni. Tervetulleiksi osaksi minun unelmaani. 

Uskalletaan siis unelmoida ja tehdä sen eteen töitä

Hami

Soramäentie 31
15870 HOLLOLA
050 4321290
haminjooga@gmail.com
Y-tunnus: 2455660-1