Ilmoittautumisehdot

1. Osallistuminen ja vakuutukset

Kaikille tunneille, kursseille/workshopeihin osallistuminen on vapaaehtoista. Tarvittaessa jokainen osallistujaa huolehtii itse omasta terveydestään käymällä esimerkiksi lääkärin tai fysioterapeutin tarkastuksessa. Ohjaajat ovat ammattitaitoisia, mutta jokainen osallistuja on itse vastuussa omasta harjoittelustaan ja tekee vain sellaisia harjoitteita, jotka ovat turvallisia hänelle. Osallistujat vastaavat itse omasta tapaturmavakuutuksestaan.

2. HaminJooga Studion tai sen edustajan vapautus vastuusta

Osallistuja on tietoinen liikuntaharjoitteluun sisältyvistä riskeistä ja näin ollen vapauttaa HaminJooga Studion ja sen edustajat kaikesta vastuusta, mikäli harjoittelusta aiheutuu terveyteen tai varallisuuteen kohdistuvaa vahinkoa. Harjoittelu tapahtuu osallistujan omalla riskillä.

4. Osallistujamäärä

Viikkotunneille otetaan maksimissaan 10 osallistujaa. Workshopeihin/kursseille mahtuvat osallistujat ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

5. Maksuehdot

Viikkotunneille maksuvälineinä toimivat käteinen, pankki- ja luottokortit, Smartum- setelit ja -kortti, Edenred- setelit ja -kortti, ePassin mobiilisovellus sekä EazyBreak. Workshopit/kurssit maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä, joka vahvistaa osallistumisen. Lasku lähetetään sähköpostiin.

6. Peruutukset

Peruutukset viikkotunneille tulee tehdä viimeistään 3h ennen tunnin alkua. Alle 3h tehdyistä peruutuksista perimme kyseisen tunnin hinnan.

Workshop/kurssien ilmoittautuminen on sitova. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen voidaan peruuttaa veloituksetta 14 päivää ennen workshopin/kurssin alkua. Tämän jälkeen veloitamme maksun kokonaisuudessaan lukuun ottamatta sairastapauksia. Näistä toimitettava lääkärintodistus. Oman paikan voi siirtää toiselle. Siitä oltava heti yhteydessä sähköpostilla haminjooga@gmail.com tai puhelimitse 050 4321290.

7. HaminJooga Studion oikeus peruutukseen

HaminJooga Studio pidättää oikeuden perua tapahtuma vähäisestä osallistujamäärästä johtuen (alle 4 hlö) tai ylivoimaisesta esteestä (force majeure) johtuen. Tällöin asiasta ilmoitetaan asiakkaalle heti tällaisen tilanteen varmistumisen jälkeen. Workshopeista/kursseista maksu palautetaan.

8. Muutokset

HaminJooga Studio varaa oikeuden sisältöjen, aikataulujen ja hintojen muuttumiseen.

Näitä peruutus- ja maksuehtoja noudatetaan ellei varausvahvistuksessa ole muuta ilmoitettu. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin. Ilmoittautumalla viikkotunneille, workshopeihin/kurssille hyväksyt nämä ehdot.

Soramäentie 31
15870 HOLLOLA
050 4321290
haminjooga@gmail.com
Y-tunnus: 2455660-1