HaminJooga tarjoaa


Yin jooga

Yin jooga on rauhallista, paikallaoloon keskittyvää joogaa, jossa avataan paljon lantion ja alaselän aluetta. Yhdessä asennossa viivymme 3-5 min. Lempeä eri kehon osien käsittely vilkastuttaa sidekudostemme, nivelsiteidemme sekä lihastemme aineenvaihduntaa. Näin kehomme saa rauhassa avautua ja vastaanottaa lempeän venytyksen. Samalla tarjoamme mielelle mahdollisuuden rauhoitua.

Kehossamme lanneranka on vartalomme ydin ja sen alueella on paljon sidekudosta ja päällekkäisiä lihaskerroksia. Mitä vähemmän liikutamme lannerankaa ja selkäämme, sen jäykemmiksi ne tulevat ajan kuluessa. Lannerangan jäykkyydet puolestaan heijastuvat liikeratoihin sekä ylä- että alaosaan kehossamme. 

Jokaisen meidän keho on erilainen. HaminJoogan yin jooga tunneilla on käytettävissä paljon erilaisia tuki- ja apuvälineitä, jotta jokainen löytää juuri omalle keholle sopivan asennon. Pienen ryhmän etuna on se, että jokainen ennättää saada ohjausta. Näin saat itsellesi mukavan ja turvallisen harjoituksen. 

Tällä tunnilla et tarvitse aikaisempaa kokemusta.


Yin jooga, HaminJooga

Flow jooga

Flow joogassa kehon liikkeet eli asanat yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana. Tunnit synnyttävät lämpöä kehossa, kehittävät voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta. Jokainen tunti on erilainen kokonaisuus ja tunti on usein rakennettu jonkin teeman ympärille. 

Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. 


HATHA JOOGA

Hatha jooga on lempeä ja monipuolinen joogan muoto. Sana hatha on sanskritia, jossa ha tarkoittaa aurinkoa ja tha kuuta. Hathajooga on rauhallista ja lempeetä meditatiivista yogaa, joka sopii kaikille; sellaista, joka rauhoittaa mieltä, ylläpitää terveyttä ja parantaa liikkuvuutta. Viivymme eri asennoissa usean hengityksen ajan ja tämä erottaa hatha- jaflow joogan toisistaan. Tämä tunti tarjoaa vaihtelevasti sekä rauhoitumista että kehon ja mielen vahvistamista.

Teemme tunnilla vaihtelevasti erilaisia asanoita, hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita. Tämä tunti hoitaa sekä kehoa ja mieltä.

Tältä tunnilta lähdet erityisen rentoutuneena samalla kun kunto on saanut hyvän harjoituksen!

Tämä sopii hyvin myös aloittelijoille!Flow jooga

kehonhuolto ja faskiakäsittely

Tällä tunnilla yhdistyvät liikkuvuuden ja liikkeen hallinnan harjoittelu, myofaskiaaliset jatkumot huomioiden sekä faskian käsittely pallolla/rullalla. Laajoja liikeratoja suosiva hidas dynaaminen harjoittelu yhdistettynä hengitykseen. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat edistää hyvinvointiaan

Aikaisempaa kokemusta et tarvitse


pilates

Pilates on vuosikymmenien saatossa kehitetty kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa tehokkaasti syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa, kohentaa ja ylläpitää ryhtiä sekä pitää selkän terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet. Pilates sopii kaikenikäisille ja –kuntoisille liikkujille, oletpa sitten vasta alkaja tai ammattiurheilija


barre

Barre on sekoitus balettia, joogaa sekä toiminnallista harjoittelua. Sinun ei tarvitse olla balleriina tai joogi voidaksesi osallistua tälle tunnille. Pääasia on, että haluat liikkuttaa kehoa ja pitää hauskaa. Tunti toimii kehonvoimaa, sekä koordinaatiota lisäävänä harjoitteena. Tunnilla käytämme apuna barratankoa sekä keppiä. Tule mukaan etsimään omaa sisäistä balleriinaasiaa. 


Yksityistunnit

Järjestän 1-10 hlö yksityistynteja asiakkaan toiveen mukaan. Tunti voidaan järjestää joko HaminJoogan studiolla tai sinun haluamassasi paikassa. 

Kysy lisää soittamalla minulle numeroon 050 4321290 tai lähettämällä sähköpostilla haminjooga@gmail.com.
 


Jooga-työpaja, HaminJooga

Hinnasto

1 x 12 e

5 x 55 e

10 x 100 e

Maksu: käteinen, kortti, Smartum tai Virike-setelit, verkkokauppa

Soramäentie 31
15870 HOLLOLA
050 4321290
haminjooga@gmail.com
Y-tunnus: 2455660-1