viivi.jpg

Viivi

RYT 200h Ashtanga Vinyasa Yoga Teacher (All Yoga Training, Bali 2019)
Jooga vei mukanaan seikkailuillani Aasiassa. Opin nauttimaan hetkestä, pysähtymään. Irroittamaan otteen ajatuksista, hengittämään. Kuuntelemaan kehoani. Olemaan lempeämpi itseäni kohtaan. Arvostamaan ainutlaatuisuuttamme. Tarkastelemaan, kuka todella olen.
Nuorempana hiihdin kilpaa, tanssin, juoksin ja opetin näitä taitoja pienemmille. Musiikki on kulkenut vahvasti mukanani, erityisesti laulaminen. Nyt työskentelen sairaanhoitajana ja haaveilen aina uusista seikkailuista meren äärelle.
Toivon, että joogaopettajana voisin jakaa elämäniloa ja energiaa. Vahvistavaa ja puhdistavaa liikettä keholle ja mielelle. Positiivista ja armollista asennetta omaa itseään ja ympäröivää maailmaa kohtaan. Teille jokaiselle.

Nähdään matolla


n9.jpg

Nimeni on Miila

Olen urheillut koko elämäni, mutta joogasta on löytynyt minulle yksi luonnollisimmista tavoista liikkua. Koen, että jooga palauttaa takaisin yksinkertaisuuteen - hetkessä olemiseen ja hengittämiseen. Hamin joogassa ohjaan Flow -ja Yin joogaa. Ohjaustyylini on positiivinen ja lempeä. Korostan ohjauksessa oman kehon kuuntelua joten tunneillani pääset tutustumaan omaan kehoosi aina uudelleen ja uudelleen. Samalla haluan muistuttaa siitä, että jokainen on täydellinen juuri sellaisena kuin on. Ajattelen, että jooga auttaa positiivisuuden kautta muuttamaan ajatuksia siitä mitä ajattelemme itsestämme ja siitä miten elämme elämämme. Tervetuloa rauhoittumaan kanssani kiireellisen arjen keskellä!


noora.jpg

Olen Noora, jonka tanssi vei mukanaan jo pienenä lapsena ja suureksi ilokseni olen saanut usean vuoden ajan työskennellä tanssin parissa. Monista kokeilemistani tanssilajeista minulle mieluisimpia ovat baletti, nyky- sekä showtanssi. Tanssin opettamisen lisäksi opiskelen viimeistä vuotta sosionomiksi.
Tanssitaustani vuoksi innostuin barre-ryhmäliikuntamuodosta, mutta tätä lajia kannattaa testata myös ilman tanssitaustaa! Kävin juuri Barre Academyn ohjaajakoulutuksen, jonka vuoksi saan nyt kutsua itseäni nimikkeellä Barre Academy Instructor Trainee. Aloitan Haminjoogassa barre-tuntien pitämisen ja toivottavasti näen mahdollisimman monia uusia kasvoja siellä!
Tanssioppilaani ovat kuvailleet minun olevan rento, mutta tavoitteellinen sekä inspiroiva opettaja. Olen tarkka siitä, että liikkuminen tapahtuu jokaisen oman kehon ehdoilla ja terveys edellä. Minulle tärkeintä on, että liikunnasta tulee hyvä olo ja treenaaminenkin voi olla hauskaa!mira.jpg

Hei kaikille, olen Mira, kotkalaislähtöinen, sittemmin lahtelaistunut, seikkailijaluonne. Olen etsinyt omaani monien liikuntamuotojen kautta. Koen vahvasti joogan ja tanssin olevan parhaiten luonteelleni mätsääviä lajeja, niiden monivivahteisuuden, liikkeenvapauden, heittäytymisen ja läsnäolon vuoksi. Joogassa huomaan hakeutuvani lempeämpien lajien, kuten yin ja hatha, pariin ja uskon sen johtuvan monien vuosien armottomuudesta itseäni ja kehoani kohtaan mm. kilpaurheilun ja ylisuorittamisen takia. Rankemmallakin treenillä on yhä paikka sydämessäni, mutta tunnen kehoni rajoineen nykyisin paremmin, ja muistan pysähtyä kuuntelemaan sitä. Joogaopettajana minulle on tärkeää luoda rauhallinen, harmoninen ja armollinen fiilis, ja tästä syystä tuntini usein venyvätkin joitakin minuutteja yli aikataulun.


n5.jpg


Eevamari ”Eevis” on fysioterapeutti ja erikoistumassa urheilu- ja
äitiysfysioterapiaan sekä loppusuoralla Somatic Pilates –ohjaaja
opinnoissaan. Aikaisemmin hän kuului ampumahiihdon maajoukkueeseen. Oma
huippu-urheiluaika herätti mielenkiinnon kehon toiminnallisuudesta ja
liikkeestä sekä mahdollisuudesta kehittää sitä urheilijan ammatissa.
Pilatesharjoittelu tarjosi loistavan tavan tasapainottaa kehoa tehden
siitä vahvemman ja liikkuvamman.

Pilateksessa liikkeen ja kehonhallinnan merkitys kiinnostaa Eevamaria
etsimään jokaiselle sopivaa tapaa liikkua ja käyttää kehoa, jotta se
toimisi tilanteen, tarpeen ja tavoitteen mukaan. Hyvä kehonhallinta ja
tietoisuus liikkeessä auttavat kehoa toimimaan paremmin. Haasta itseäsi
tuntemaan ja oppimaan joka kerta jotain uutta. Kahden pienen lapsen
äitinä Eevamari ohjaa myös mielellään raskaana olevia ja synnytyksestä
toipuvia äitejä. Meillä jokaisella on oma tarina kerrottavaksi

Soramäentie 31
15870 HOLLOLA
050 4321290
haminjooga@gmail.com
Y-tunnus: 2455660-1