Joogahuone -sinua varten-

Meidän yhteinen hengähdyspaikka 

av6.jpg

av7.jpg

HaminJoogahuone muutti noin kuukausi sitten uusiin tiloihi Soramäkeen. Kaikki tapahtui hyvin äkkiä. Eteeni tuli tilaisuus, mistä en voinut kieltäytä. Sydän vain sanoi niin ja sydäntä on kuunneltava.  On uskallettava, jotta voi sanoa eläneensä. Muutoksiin liittyy monesti myös raskaita luopumisia, niin myös tähän. Mutta...  -Sydäntä on kuunneltava -

On ollut mahtavaa huomata, kuinka moni on löytänyt tiensä joogahuoneelle. Studiosta on tullut lyhyessä ajassa yhteinen olohuoneemme. Sinne tullaan rentoutumaan ja hakemaan hyvää oloa. Joka kerta, kun astun studioni ovesta sisään tunnen hyvän energian tulevan vastaan.  En koe tulevani töihin, vaan tunnen tulevani osaksi ihanaa yhteisöä. Jokaisesta asiakkaasta on tullut merkityksellinen ja tärkeä. Jokaisesta omana itsenään, kantaen mukanaan omaa historiaa. Toivon, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja hyväksytyksi omana itsenään. Se on tärkeää.

 


- JOOGAHUONEEN AVAJAISJUHLIA VIETETTIIN 23.9 -

Halusin toki juhlia näin isoa asiaa yhdessä asiakkaideni ja ystävieni kanssa. Päivä oli sanoin kuvaamattoman upea. Kaikki ne kukat ja lahjat mitä sain. Puhumattakaan kauniista sanoista joita minulle sanottiin, nämä jos mitkä ovat kultaakin kalliimpia. Korteissa oli niin ihania viestejä, että niitä lukiessani meni paketillinen nessuja. 

-Korvaamatonta-

Tässä muutamia kuvia päivältä 

av1.jpg
av2.jpg
av3.jpg
av4.jpg

" IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT"

Soramäentie 31
15870 HOLLOLA
050 4321290
haminjooga@gmail.com
Y-tunnus: 2455660-1