HaminJooga tarjoaa


Yin jooga

Yin jooga on rauhallista, paikallaoloon keskittyvää joogaa, jossa avataan paljon lantion ja alaselän aluetta. Yhdessä asennossa viivymme 3-5 min. Lempeä eri kehonosien käsittely vilkastuttaa sidekudostemme, ligamenttien sekä lihasten aineenvaihduntaa. Näin kehomme saa rauhassa avautua ja vastaanottaa lempeän venytyksen. Samalla tarjoamme mielelle mahdollisuuden rauhoittua.

Kehossamme lanneranka on vartalomme ydin ja sillä alueella on paljon sidekudosta ja päällekkäisiä lihaskerroksia. Mitä vähemmän liikutamme lannerankaa ja selkäämme, sen jäykemmiksi ne tulevat ajan myötä. Lannerangan jäykkyydet puolestaan heijastuvat liikeratoihin sekä kehon ylä- että alaosassa. 

Jokaisen meidän keho on erilainen. HaminJoogan yin jooga tunneilla on käytettävissä paljon erilaisia tuki-sekä apuvälineitä , jotta jokaiselle löydetään juuri oman kehon tarvitsema asento. Pienen ryhmän etuna on se, että jokainen ennättää saada ohjausta. Näin saat itsellesi mukavan ja turvallisen harjoituksen. 

Tällä tunnilla et tarvitse aikaisempaa kokemusta.

yin+reiki

Tällä tunnilla saat rentoutua puolentoista tunnin ajan ihanan yinjoogan parissa. Yinjooga aktivoi kehon energiakanavia eli meridiaaneja, mikä auttaa energiaa virtaamaan kehossa paremmin. Yinjooga avaa kehon lukkoja sekä tukoksia ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltäkin.

Reiki aktivoi kehon energiakeskuksia eli chakroja, mikä vaikuttaa positiivisesti sekä kehon että mielen hyvinvointiin. Reikienergia ohjautuu aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Reiki on sekä kehoa että mieltä hoitava energiamuoto, mitä keho vastaanottaa juuri sen verran kuin siinä hetkessä tarvitsee.

Yinjooga ja reiki toimivat yhdessä kauniina, hoitavana sekä parantavana kokonaisuutena. Kokemukset yinin ja reikin yhdistelmästä ovat erittäin hyviä. 

YIN FLOW

Tällä tunnilla liikutetaan kehoa hyvin lempeästi: teemme venytyksiä, taivutuksia, rangan pyörittelyä ja kiertoja istuma-asennoissa, konttausasennossa sekä selinmakuulla. Näillä liikkeillä lisäämme energian virtaamista kehossamme. Tällä tunnilla emme tee aurinkotervehdyksiä emmekä punnerra. Liikutamme kehoa hengityksen siivittämänä rauhallisesti.

Yin Flow parantaa hengitystäsi sekä lisää voimaa, notkeutta ja kestävyyttä kehoosi pitäen mielesi kuitenkin samalla ihanan rauhallisena. Lempeän liikkeen ohessa pääset rentoutumaan myös perinteisiin yin-asanoihin.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan rauhalliseen mutta samalla voimaannuttavaan Yin Flowhun!

 

 

 

 Yin jooga, HaminJooga

Flow jooga

Flow jooga on dynaaminen tunti, jossa kehon liikkeet eli asanat yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana. Tunnit synnyttävät lämpöä kehossa, kehittävät voimaa, kestävyyttä ja joustavuutta. Jokainen tunti on erilainen kokonaisuus ja tunti on usein rakennettu jonkin teeman ympärille. 

Aikaisempaa kokemusta et tarvitse.

lämpö flow

Salin pehmeässä lämmössä tehtävä flow jooga harjoitus. Tunnilla teemme paljon kiertoja, mitkä yhdessä lämmön kanssa vilkastuttavat kehomme aineenvaihduntaa. 

HATHA JOOGA

Hathajooga on lempeä ja monipuolinen joogan muoto. Sana hatha on sanskritia, jossa ha tarkoittaa aurinkoa ja tha kuuta. Ajatuksena on löytää sisäinen rauha tasapainottamalla näitä kahta energiaa kehossamme. Hathajooga on rauhallista ja lempeän meditatiivista joogaa, joka sopii kaikille; sellaista, joka rauhoittaa mieltä, ylläpitää terveyttä ja parantaa liikkuvuutta. Viivymme eri asennoissa usean hengityksen ajan ja tämä erottaakin hatha- ja flowjoogan toisistaan. Tämä tunti tarjoaa vaihtelevasti sekä rauhoittumista että kehon ja mielen voimistamista.

Teemme tunnilla vaihtelevasti erilaisia asanoita, hengitysharjoituksia ja lyhyitä meditaatioita. Tämä tunti hoitaa kokonaisvaltaisesti sekä kehoasi että mieltäsi tarjoten yhtäaikaa voimaa, notkeutta ja kestävyyttä kehollesi sekä rauhaa mielellesi.

Tältä tunnilta lähdet erityisen rentoutuneena samalla kun kehosi on saanut hyvän harjoituksen!

Tämä sopii hyvin myös aloittelijoille!

seasonal jooga

Seasonal Joogan ydinajatus on, että olemme osa luontoa. Meidän olisi tärkeää huomioida sekä luonnon että meidän omat energioiden muutokset vuodenaikojen vaihtuessa. Näin pysymme parhaiten tasapainossa itsemme ja elämämme kanssa.

Seasonal Jooga perustuu kiinalaisen lääketieteen viiden elementin teoriaan. Tämän ajatusmallin kautta huomioimme myös joogaharjoituksessa kunkin vuodenajan, sen energian ja siihen parhaiten sopivat liikkeet ja asennot. Harjoitukset rakentuvat viiden elementin mukaan: Veden (talvi), Puun (kevät), Tulen (kesä), Maan (myöhäiskesä) sekä Metallin (syksy).

Harjoitus pysyy aina yhden vuodenajan suhteellisen samanlaisena, tietyt kehonosat, sisäelimet ja niiden meridiaanit huomioiden.

Seasonal Joogan harjoitus rakentuu flow- ja hathajoogasta.

 Flow jooga

Yksityistunnit

Järjestän 1-10 henkilölle yksityistynteja asiakkaan toiveen mukaan. Tunti voidaan järjestää joko HaminJoogan studiolla tai sinun haluamassasi paikassa. 

Esimerkki:

Yin joogaa ystävien kesken 60 -75 min 

Yin joogaa urheiluporukan kesken 60- 75 min. Tunnin sisältö suunnitellaan lajin ja toiveiden mukaan. Näin saat parhaan mandollisen hyödyn omasta lajistasi. 

Yksityistunti lahjaksi ystävälle/ystäväporukalle. 

Kysy lisää soittamalla minulle numeroon 050 4321290 tai lähettämällä sähköpostia haminjooga@gmail.com.
 

 Yksityistunnit HaminJooga, Hollola

Workshopit

HaminJooga järjestää kuukausittain erilaisia inspiroivia workshoppeja, joiden aiheet ja teemat vaihtelevat. Workshopit sisältävät aina teemaan sopivan joogaharjoituksen sekä vaihtelevasti valmentavia kirjoitus- ja visualisointiharjoituksia, erilaisten unelma- ja elämänkarttojen tekemistä sekä keskustelua, valmennusta ja luentoja. Workshopit kestää noin 3 tuntia ja ne sisältävät aina myös teetä ja pientä purtavaa

 

Löydät kaikki tulossa olevat workshopit tarkemmilla infoilla ajanvarauksesta!

.

 Jooga workshopit, HaminJooga

barre move

Barre Move on sekoitus balettia, joogaa ja toiminnallista harjoittelua. Sinun ei tarvitse olla balleriina tai joogi voidaksesi osallistua tälle tunnille. Pääasia on, että haluat liikuttaa kehoa ja pitää hauskaa. Tunti toimii kehon voimaa ja koordinaatiota lisäävänä harjoitteena. Tunnilla käytämme barre tankoa sekä keppiä.  Tule mukaan etsimään omaa sisäistä balleriinaasi. 

 Barre move, HaminJooga, Hollola

Hinnasto

1 x 12 e

5 x 55 e

10 x 100 e

Maksu: käteinen, kortti, Smartum tai Virike setelit

jo.jpg

Soramäentie 31
15870 HOLLOLA
050 4321290
haminjooga@gmail.com
Y-tunnus: 2455660-1