Kuka on Hami?


 
 Hanna-Mari Pykälistö, joogaopettaja
 

HaminJoogan tarina alkoi vuonna 2016, kun lähdin toteuttamaan unelmaani joogaopettajana RYT 200h Yin & Yang joogaopettajakoulutukseen Yoga Rocksille. Olen saanut oppini Leta-An LaVigneltä. Hänen oppi-isänsä on ollut Paul Grilley, jonka oppeja Leta-An on taidokkaasti jakanut. Koulutuksessani korostettiin toiminnallista lähestymistapaa, ja tämä onkin lähellä sydäntäni. "We all are unique"

Olen toiselta ammatiltani sairaanhoitaja AMK ja työskentelen ensiavussa Akuutti 24:ssä. Työni on erittäin vaativaa ja toisinaan melko stressaavaa. Joogasta olen löytänyt avun huoltaa itseäni niin henkisesti kuin fyysisestikin. Tämä tuo minulle valmiuksia selvitä työn ja elämän tuomista vaatimuksista. 

Minulle tärkeää on, että ihmiset oppisivat hyväksymään itsensä sellaisina kuin ovat. Ainutlaatuisina yksilöinä. Tavoitteenani on jakaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia jokaista yksilöä kunnioittaen ja jokaisen omista arvokkaista lähtökohdista lähtien. Opetustyylini on jokaisen fyysisiä ominaisuuksia kunnioittava ja niistä lähtökohdista lähtevä mitä joogaajalla on. "Teach what you see". 

Toivon, että tunneillani löydät itsestäsi sen voiman ja hyvyyden mitä sinulla on. Luodaan yhdessä Joogasta matka, matka joka kasvattaa meitä molempia. 

- Hami

Hanna-Mari Erkkilä
RYT 200h Yin & Yang joogaopettaja

Sertifioutu Barre Move ohjaaja

 


Katso profiilini Yoga Alliance -sivuilta


RYT 200h Yin & Yang joogaopettaja

 
 

My Mantra

"Jooga ei ole vain harjoitus tai hienosti tehty asana. Se on elämäntapa, jolla rakennamme eheämpää minuutta."


" Yoga is not just an exercise or asana nicely done. It is a way of life to build a more harmonious ego"

Healty body
Healty mind
Life balance


Teen yhteistyötä joogaopettaja,reikihoitaja sekä hyvinvointivalmentaja Jenni Kivikosken kanssa.

Tässä pieni esittely Jennistä:

Jenni on joogaopettaja, reikihoitaja sekä hyvinvointivalmentaja. Hänen henkilökohtainen missio työssään on onnellisuuden ja hyvinvoinnin lisääminen ihmisten elämään. Hän kokee tehtäväkseen joogaopettajana auttaa ihmisiä pysähtymään, hengittämään, rentoutumaan ja huolehtimaan omasta fyysisestä hyvinvoinnistaan lempeydellä ja rakkaudella. Lempeys, armollisuus ja rakkaus itseään kohtaan onkin vahvoja teemoja Jennin työssä. Jenni työskentelee paljon myös minäkuvan, itsetunnon sekä itsensä rakastamisen ja hyväksymisen parissa.

Voit lukea tarkemman esittelyn hänestä täältä:

https://www.jennikivikoski.fi/minusta/

jenni1.jpg
jenni.jpg

Soramäentie 31
15870 HOLLOLA
050 4321290
haminjooga@gmail.com
Y-tunnus: 2455660-1