Kuka on Hami?


 
Hanna-Mari Pykälistö, joogaopettaja
 

HaminJoogan tarina alkoi vuonna 2016, kun lähdin toteuttamaan unelmaani joogaopettajana RYT 200h Yin & Yang joogaopettajakoulutukseen Yoga Rocksille. Olen saanut oppini Leta-An LaVignelta. Hänen oppi-isänsä on ollut Paul Grilley, jonka oppeja Leta-An on taidokkaasti jakanut. Koulutuksessani korostettiin toiminnallinen lähestymistapa, ja tämä on lähellä sydäntäni. "Me kaikki olemme ainutlaatuisia"

Olen toiselta ammatiltani sairaanhoitaajalta AMK ja työskentelen ensiavussa Akuutti 24: ssä. Työni on erittäin vaativaa ja toisinaan melko stressaavaa. Joogasta olen löytänyt avun huoltaa itseään niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Minulle tärkeää on, että ihmiset oppivat hyväksymään itsensä sellaisina kuin he ovat. Ainutlaatuisina yksilöinä. Tavoitteenani on jakaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia, kunnioittaen jokaista yksilönä. Opetustyylini on jokaisen fyysisiä ominaisuuksia kunnioittava. "Opeta mitä näet". 

Toivon, että tunneillani löydät itsestäsi sen voiman ja hyvyyden mitä sinulla on. Luodaan yhdessä Joogasta matka, matka joka kasvattaa meitä molempia. 

- Hami

Hanna-Mari Erkkilä
RYT 200h Yin ja Yang-joogaopettaja

Sertifioutu Barre Move ohjaaja

 


RYT 200h Yin & Yang joogaopettaja

 
 

My Mantra

"Jooga ei ole vain harjoitus tai hienosti tehty asana. Se on elämäntapa, jolla rakennamme eheämpää minuutta."

Healty body
Healty mind
Elämän tasapaino


Soramäentie 31
15870 HOLLOLA
050 4321290
haminjooga@gmail.com
Y-tunnus: 2455660-1